8 Temmuz 2008 Salı

Saç Ekim Merkezleri

Saç dökülmesi, modern çağ insanının önemli sorunlarından birisidir. Özellikle erkeklerde saç dökülmesi genetik faktörlere bağlıdır. Saç dökülmesi estetik kaygılara, psikolojik sorunlara ve kendine güven eksikliğine neden olabilmektedir.
Ülkemizde, çoğu alanda olduğu gibi medikal estetikte ve saç ekiminde de etik dışı ve yasalara aykırı uygulumalara maalesef sıkça rastlanılmaktadır. Saç ekimi ciddi bir iştir. Yasalarımıza göre saç ekimi plastik cerrahlar tarafından, ameliyathane koşullarında, cerrahi merkezlerde yapılmalıdır.
Tıbbın tüm branşlarında olduğu gibi medikal ve cerrahi estetik alanında ülkemizin saygın kuruluşlarından olan BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ, saç ekimi konusunda da plastik cerrahlardan oluşan uzman kadrosuyla, yasal, güvenilir ortamıyla ve bütçenizi zorlamayan, uygun ücret politikasıyla hizmetinizdedir. Boğaziçi Tıp Merkezi’nde 15′i uzman doktor, 20’si sağlık ve teknik görevli olmak üzere 45 kişilik bir ekip 24 saat görev yapmaktadır.
Saç klonlama tekinigi
İngiltere‘de geliştirilen ve yeni bir teknikle laboratuvar ortamındada saç klonlamayetiştirilen hücrelerde, saçsızlıga çare için yeni umut oldu. “Foliküler hücre emplantasyonu” adı verilen tekniklede, geriye kalan saç hücrelerindende alınan bir miktar, laboratuvar ortamında çoğaltıldıktan sonra, saç kalmayan bölgelere enjekte ediliyor.Şu anda bu uygulama türkiye de uygulamya başlamamıştır.Merkezimizdede şu an için bu uygulama yer verilmemektedir.Bogaziçi saç ekimi merkezi bu tip yeni uygulamlar hakındada siz degerli halkımıza sürekli güncel bilgiler verecektir.

Hiç yorum yok: