17 Haziran 2008 Salı

ömür boyu güzellik için

Vücudunuzun en formda olduğu zamanları yaşıyor durduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz.
Alacağınız bazı küçük önlemlerle diri duruşunuzu daha uzun yıllar koruyabilirsiniz.
Vücudunuzu tanıyın
Başlangıç olarak, çıplak vücudunuzu aynada iyice inceleyin. Onu ne kadar yakından tanırsanız, değiştirebileceğiniz kısımlarını da o kadar iyi tahlil edersiniz. Kendinize gerçekdışı hedefler koymayın; genetik olarak geniş kalçalarınız varsa, onları küçültmeye çabalamak yerine görüntünüzü dengelemek için omuzlarınızı geliştirin. Farka siz bile şaşıracaksınız.
Orijinal olun
Büyük ayaklar, kalın dudaklar ve iri göğüsler gibi sizi diğerlerinden ayıran özellikleri saklamak yerine sergileyin. Bir insanı özel kılan, sahip olduğu farklılıklardır.
Duruş şekli önemlidir
Hollywood yıldızlarının spot ışıkları altındaki ve gündelik hayattaki görünümlerine baktığınızda, aralarında bir ortak nokta olduğunu hemen fark edersiniz: Duruşları. Artık başınız aşağıda, omuzlarınız düşük halde yürümekten vazgeçin. Sırtınızı dik, omuzlarınızı geride tutun ve karnınızı içeri çekin. Böylece sadece boyunuza birkaç santim eklemekle kalmaz, kendine güvenen bir kadın imajı da çizersiniz.
Selüliti yenin
Lenfatik drenaj sistemini hızlandırmak, selülit oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Eğer gün boyu oturarak çalışıyorsanız, ünlü New York Bliss Spa'nın kurucusu Marcia Kilgore'un tavsiyelerine kulak verin: "Bacaklarınızdaki lenfatik drenaj kanalları, sandalyede otururken baskı gören noktalardır. Bu nedenle, arada sırada oturma pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekir. Bir süre de sandalyenin tam ucunda oturursanız, lenfatik sıvılar kanallarda daha rahat bir şekilde dolaşır ve selülite neden olan toksinlerin birikimi önlenir".
Bazaar

Hiç yorum yok: